19 Nisan 2011 Salı

Cole, PFA Yılın Takımı'nda

A. Cole, 4. kez PFA Yılın Premier League Takımı'na seçildi. Bu, Chelsea'de oynadığı dönemde ilk defa seçilişi. Daha önce 2003, 2004 ve 2005'te, yani Arsenal'de oynarken seçilmişti.

Cole hiçbir zaman performansını düşürmeyen bir adam. Takım ne durumda olursa olsun o hep belli bir standartta oynuyor futbolunu. Sol bekte hem defansif olarak çok iyi hem de ileri çıkışlarda önünde kim oynarsa ona çok büyük destek sağlıyor. Yani her takımın istediği tarzda bir bek. Bu sezon da Premier League'in kesinlikle en iyi sol beki olduğunu yılın takımına girerek gösterdi. 2006'dan beri Chelsea'de ve artık 30 yaşına geldi. Umarım tecrübeli futbolcu daha uzun yıllar bu takımın formasını giyer.

PFA Yılın Premier League Takımı:
Edwin van der Sar (Manchester United), Bacary Sagna (Arsenal), Nemanja Vidic (Manchester United), Vincent Kompany (Manchester City), Ashley Cole (Chelsea), Nani (Manchester United), Samir Nasri (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal), Gareth Bale (Tottenham Hotspur), Carlos Tevez (Manchester City), Dimitar Berbatov (Manchester United).

PFA Yılın Oyuncusu: Gareth Bale (Tottenham Hotspur)
PFA Yılın Genç Oyuncusu: Jack Wilshere (Arsenal)

Not: Professional Footballers' Association (PFA): Profesyonel Futbolcular Derneği (Birleşik Krallık'taki profesyonel futbolcu sendikasıdır.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder