24 Ağustos 2011 Çarşamba

Molanın Ardından...

Merhaba... Bildiğiniz üzere mecburi nedenlerden dolayı bloga bir haftalığına ara vermiştim. Şimdi tekrar eski rutine dönüyoruz. Ama önce şu bir haftada olanlara kısaca bakalım...

Petr Cech geçtiğimiz hafta içinde, antrenmanda dizinden bir sakatlık yaşadı ve hafta sonu oynadığımız WBA maçında görev alamadı. Cech'in sakatlığı birkaç hafta daha devam edecek.
***


Cumartesi günü Premier League'in ikinci haftasında, Stamford'da West Bromwich'i ağırladık. 2-1 kazandığımız karşılaşmada ilk golü Alex'in hatası sonucu rakip takım bulurken ikinci yarıda Anelka ve Malouda'nın golleriyle 3 puanı kaptık. Yukarıdaki videodan maçın gollerini izleyebilirsiniz.
***

İki yeni transferimiz Romeu ve Lukaku'nun imza törenleri ve basına tanıtılması yapıldı.
***

Genç defans Tomas Kalas, 2011/12 sezonu için Vitesse'ye;
Sol bek Ben Gordon, 6 aylığına Peterborough United'a;
Forvet Milan Lalkovic ise bir aylığına Doncaster Rovers'a kiralandı.
***

...ve son olarak yeni transferimiz: Valencia'nın 23 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu Juan Mata konusunda kulübüyle anlaşmaya vardık. Sağlık kontrolleri tamamlandıktan ve kişisel detaylar konusunda anlaşma sağlandıktan sonra Mata, kendisini Chelseali yapacak sözleşmeye imzasını atacak. Herkese hayırlı olsun... Chelsea'nin kadro gençleştirme girişimleri devam ediyor, edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder