16 Ocak 2011 Pazar

Pienaar Geliyor !

Yaklaşık bir haftadır süren bir "Pienaar Chelsea'ye" durumu var her yerde. Bugün Everton menajeri David Moyes açıklama yapmış. Dediğine göre Chelsea, Pienaar'a 3 milyon sterlinlik teklif yapmış ve kulüp, oyuncunun menajeriyle Chelsea'nin görüşmesine izin vermiş. Tottenham da bir teklif yapmış fakat teklifleri 3 milyon sterlinden daha az bir miktar olduğu için onlarla bir görüşme olmamış.

Ayrıca Pienaar, Moyes'in yanına gelip Liverpool'la oynanacak olan derbide forma giymek istemediğini söylemiş. Ama henüz anlaşma aşamasına gelinmediği için Everton'la antrenmanlara çıkmaya devam ediyormuş.

Daha transfer döneminin kapanmasına uzun bir süre var. Bekleyip göreceğiz transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini. Gerçekleşirse iyi bir transfer olur bizim için. Çünkü her iki kanatta ve ayrıca orta sahanın ilerisinde de oynayabilen bir isim. Büyük katkılar yapabilecek bir oyuncu. Giderek futbol hayatının sonuna yaklaşan ve bu yüzden sakatlıklara daha da açık hale gelen Lampard için iyi bir alternatif olabilir. Ve tabii olası bir Malouda veya Anelka sakatlığında da... Açıkçası bu seneki en iyi transferimiz olur gerçekleşirse. Gelecek resmi bir açıklamayı merakla bekliyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder