2 Ocak 2011 Pazar

PL 21. Hafta: Chelsea 3 - 3 Aston Villa

Hiç hakkettiğimiz bir sonuç olmadı. Bütün maç çok iyi bir performans gösterdik. Özellikle son 15-20 dakika muhteşemdik ama buna rağmen 1 puanla ayrılıyoruz sahadan. Gerçekten çok üzücü.

Dediğim gibi bütün maç kaliteli bir oyun sergiledik. Yeterince pozisyon bulduk. İlk golü 23. dakikada penaltıdan kaydettik. İlk yarının bitimine yakın yine penaltıdan beraberlik golünü yedik ve ilk 45'i öyle kapattık. İkinci yarının başında da oyunun kasabı Heskey'den bir kafa golü yiyince bir taraftar olarak bütün umudumu kaybettim açıkçası. Fakat takım moralini kaybetmedi ve geriye düştükten sonra daha iyi ataklarla gelmeye başladık. Özellikle Kalou'yla beraber çok fazla pozisyon yakaladık. İlk yarıdaki performansımızın çok üstüne çıktık. Arka arkaya zorluyorduk A. Villa kalesini ve son 10 dakikada önce Drogba'yla ve sonra muhteşem kaptan Terry'yle iki gol bulduk ve maçı çevirdik. Yani öyle zannettik desek daha doğru olur. Hakem 5 dakika uzatma verdi. İşte bu uzatmada o son 20 dakikadaki oyuna yakışmayacak sonucu getiren golü Clark'la buldular. Gerçekten tebrik etmek lazım onları da... 1-0'dan 1-2 yaptılar ve daha sonra yine geriye düşmelerine rağmen 1 puanı çıkarabildiler. Bravo... Ama tabii bu bizim Bolton'la başlayacak dediğimiz galibiyet serisini devam ettirmemize engel oldu. Ama performansımız harikaydı, ona diyecek bir şey yok. Bizim ekibi de bundan dolayı tebrik etmek lazım.

Evet... Bolton galibiyeti bir haftalık bir sevinçmiş meğerse. Performansı geliştirdik ama galibiyeti yakalayamadık. Yapacak bir şey yok. Sadece şampiyonluktan gitgide uzaklaşıyoruz o kadar. O da önemli değil zaten(!).

3-2'yi bulduktan sonraki takımın sevinci gözlerimin önünden gitmiyor, harikaydı. Herkes Ancelotti'ye koşup onunla paylaştı sevincini ama ne yazık ki 5 dakika daha dayanamadık. Keşke şu maçtan hakkettiğimiz 3 puanı çıkarabilseydik.

Hafta arası, Çarşamba günü Wolves deplasmanına gidiyoruz. Artık dememize gerek yok ama 3 puan almak şart oradan da her zaman olduğu gibi... Ya da olması gerektiği gibi desek daha doğru. Herkese iyi bir hafta diliyorum. Görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder