4 Kasım 2010 Perşembe

Drogba: "Karşımızda Farklı Bir Liverpool Olacak"

"Anfield'e gitmek hiç bir zaman iyi değildir. Çünkü Liverpool çok güçlü bir takım. Bu maçı sezona bir başlangıç yapmak için kullanmaya çalışacaklardır. Biz de buna karşı hazır olmalıyız.

Artık sezon başındaki Liverpool'dan farklı bir takım var karşımızda. Son iki maçlarını kazandılar ve güvenleri arttı. Dikkatli olmalıyız. Hiç bir takımdan korkumuz yok, bu doğru fakat onlar karşısında bazı zor anlar yaşayabiliriz. Buraya geldiğimden beri Chelsea-Liverpool maçları hep özel ve zor olmuştur. Oraya kazanmak için gideceğiz fakat bu hiç de kolay olmayacak.

Biliyoruz ki eğer puan kaybedersek geçen seneki gibi zorluk yaşayabiliriz. Galibiyetleri devam ettirmek ve puan farkını korumak bize bağlı.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk birkaç maçı kaçırdığım için üzgünüm. Çünkü takımıma galibiyetlerde yardım etmek isterdim. Bu hiç kolay değil çünkü bir oyuncu olarak sürekli oynamak istiyorsunuz ve böylece en iyi fiziksel kondisyona ulaşabiliyorsunuz ve takım arkadaşlarınızla sahada daha iyi anlaşmaya başlıyorsunuz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder