7 Ağustos 2011 Pazar

Lukaku Sonunda Chelsea'de !

Chelsea bu yaz şöyle uzun uzun konuşulacak büyük bir transfer yapmadı diyordu herkes. İşte sonunda kaç gündür, hatta kaç aydır bizimle adı geçen genç forvet Romelu Lukaku konusunda Anderlecht'le anlaşmaya vardık... Dakikalar önce kulübümüzün resmi sitesinden yapılan açıklamada Belçika kulübüyle anlaşmanın tamamlandığı, geriye oyuncunun sağlık kontrolü ve kişisel şartlar gibi detaylar kaldığı belirtiliyor.

Sonunda genç, güçlü ve kaliteli bir forveti takımımıza kattık ve böylelikle umuyorum ki geçen sezon o bölgede yaşadığımız sıkıntıları bu sezon yaşamayacağız. Tabii aslında gol bölgesinin arkasına da kaliteli bir isim lazım. Lampard malum artık eski günlerinde değil. Olası sakatlıklar artık daha uzun süre sahalardan uzak tutuyor onu. Genç McEachran veya Benayoun'la da bu iş gider mi bilemiyorum. Fakat hem orta sahayı çekip çevirebilecek hem de ofansif yönü kuvvetli olan bir oyuncu almak bu durumda en iyisi ve en garantisi olacaktır.

Tekrar Lukaku transferine dönecek olursak taraftarları sevindirecek çok güzel bir gelişme gerçekten. Transferde emeği geçen yönetime, teknik ekibe ve tabii ki Abramovich'e teşekkürler. Bu sene alınan bütün oyuncular 20 yaşın altında... Yavaş yavaş yaşlanan oyuncularımızın yerlerini bırakacağı jenerasyonu oluşturuyoruz takımda. Umarım kaliteli isimlerle de bu devam eder.

Son olarak, Lukaku'nun gelişi herkese hayırlı olsun diyorum. Premier League'in ilk maçına hazır olur mu bilmiyorum ama onu en yakın zamanda Chelsea formasıyla görmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder