16 Mart 2011 Çarşamba

ŞL Son 16: Chelsea (2-0) Kopenhag | Maç Öncesi

Kopenhag'ın dondurucu havasında Anelka'nın iki golüyle aldığımız ilk maçın ardından rövanş için bu akşam Stamford'dayız. 2-0 gibi net, avantajlı bir skorla döndük oradan ama bu Şampiyonlar Ligi... Her iki maç da oynanmadan hangi takımın tur atlayacağı belli olmaz. Ama her ne olursa olsun şansımız tabii ki çok yüksek.

Ancelotti dünkü basın toplantısında uzun süredir sakat olan Alex ve Benayoun'un son durumlarıyla ilgili bilgi verdi. Alex dün takımla antrenmanlara başlamış, Pazar günkü Man City maçına kadar tam anlamıyla hazır olacakmış. Benayoun ise Perşembe-Cuma gibi takımla çalışmalara başlayacakmış. Artık takımın tamamının sakatlıklardan kurtulduğunu görmek güzel. Çünkü biliyoruz ki bizi bir anda ne hallere soktu bu sakatlıklar. Ama şimdi eski, güzel günlere geri dönüyoruz. Sonuçlar iyi, sakatlık yok... Kısacası her şey yine harika.

Pazar günü Man City ile evimizde çok zor ve önemli bir maça çıkacağız. Ligdeki durumlar yavaş yavaş düzelmeye başladı ve bunu devam ettirmek için buradan da galibiyet şart. Ama önce Kopenhag maçı var. 2-0 gibi bir skor var elimizde, evet ama bence yine bir galibiyet alınmalı Stamford'da. Moral olarak Man City maçı öncesi bizi iyi destekler, artmaya başlayan özgüvenleri daha da yükseltir.

Şampiyonlar Ligi'ndeki gol silahımız açık ara farkla Anelka... Bu sezon bu kulvarda 7 golü var. Bu maçta da ilk maçta olduğu gibi ondan goller bekliyoruz.

9 gündür maç yapmıyoruz ve bence iyice dinlenmiş, güçlenmiş bir takım göreceğiz bu akşam. Önemli oyuncuları fazla yormadan 4 gün sonraki maçı da düşünerek hareket etmeli Ancelotti. Şimdilik bu kadar... Maçtan sonra görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder