31 Aralık 2010 Cuma

Ancelotti: "Yeni Yıla İnançla Başlamalıyız"

"Şimdi Bruma'yı kullanma zamanı. Çok genç ve iyi bir defans. Çok yetenekli, bu sezon birkaç maçta oynadı ve gelişmekte olan bir oyuncu. Terry, Ivanovic ve Alex'e çok yakın çalışıyor. Ve artık onu oynatmanın zamanı geldi. Eminim ki elinden gelen en iyisini yapacaktır.

Terry, Bruma'ya maçta çok büyük destek sağlayacak. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyor ve ne zaman harekete geçip müdahale edeceğini çok iyi biliyor ama bu Terry'yle birlikte daha kolay olacak.

Aston Villa'yı yenmemiz ve Bolton maçının ikinci yarısındaki performansımızı kanıtlamamız gerek. Tablodaki yerimizi geliştirmeliyiz. Şu anda her şeyin yolunda olduğuna emin değiliz. Bunu iyi bir performansla onaylamamız ve yeni yıla inançla başlamamız gerekiyor.

Aston Villa şu anda problemler yaşıyor. Bu yüzden maçta daha dikkatli olmalıyız çünkü artık onlar için her maç önemli. Belki de tekrar yükselmek için bizim maçımızı kullanmak isteyeceklerdir ve bütün enerjilerini ortaya koyacaklardır.

Duran toplarda bu sezon iyiyiz. Arsenal'e karşı duran toptan bir gol bulduk. Belki kornerlerden gol bulamadık ama duran toplardan hiç gol yemedik. Bu da defansif olarak duran toplarda ne kadar iyi olduğumuzu gösteriyor. Geçen sezon ilk maçlarda çok fazla gol yiyorduk ve şu an daha fazla odaklanmış durumdayız. Lampard da döndü ve kornerleri kullanmakta çok iyi. Onunla beraber daha fazla şans yakalayabiliriz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder