21 Haziran 2011 Salı

Yeni Mourinho Chelsea Yolunda...

Yeni Mourinho olarak anılan Porto'nun 33 yaşındaki menajeri Andre Villas-Boas'la anlaşmaya çok yaklaştık...

Porto'da geçirdiği sadece bir sezonda Lig, Kupa ve UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan genç menajerle kulübümüz ciddi şekilde ilgilenmekte. Hiddink işinin iyice uzamasından sonra bugün yarın bu konuda resmi bir açıklama gelebilir.

Bu yaşına rağmen Villas-Boas'ın tecrübeleri ve kazandıkları yadsınamayacak nitelikte... 17 yaşında UEFA C sınıfı çalıştırma lisansını alan genç menajer, 21 yaşında da Britanya Virjin Adaları Milli Takımı'nı çalıştırmış. Ardından Mourinho'nun teknik kadrosunda Porto, Chelsea ve Inter takımlarında çalışma şansı bulmuş. 2009/10 sezonunda Académica de Coimbra'nın başında Portekiz Süper Kupası'nı alan Villas-Boas, bu sezon da Porto'nun başında zamanında Mourinho'nun gösterdiği başarıyla eşdeğer bir başarı sergiledi.

Bence Hiddink'e göre daha uygun bir aday bizim için. Çünkü genç, daha büyük takımlarda başarıya aç bir isim. Oysaki Hiddink menajerlik hayatının son yıllarını geçiren ve artık kazanacağını kazanmış biri. Bu yüzden adı bizimle adı geçen adaylar arasında en uygun isim Andre Villas-Boas gibi gözüküyor. Umarım uygun şartlar sağlanır da genç menajerle anlaşmaya varılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder