4 Haziran 2011 Cumartesi

Yakışmıyor Van Persie !

Robin Van Persie geçtiğimiz günlerde Hollanda televizyonuna şöyle bir açıklama yapmış, skysports.com'dan aynen aktarıyorum:

"Chelsea players are always bitching against the referees. I really cannot understand that. Just shut the f*** up and focus on playing football."

Türkçesi şu şekilde: "Chelseali oyuncular sürekli hakemlere şikayet edip/sızlanıp duruyorlar. Bunu gerçekten anlayamıyorum. Sadece çenenizi kapatın ve futbolunuza odaklanın!"

Van Persie gibi üst düzey bir futbolcudan bile böyle lafları duymak mümkünmüş demek ki... Ya da biz gözümüzde çok büyütmüşüz Arsenalli oyuncuyu. Bu düzeyde bir insan nasıl koskoca bir kulübün oyuncularına böyle hakaretlerde bulunabilir, böyle konuşabilir. Ayrıca madem sürekli hakemlere sızlanıp duruyoruz ve onları etkilemeye çalışıyoruz, neden biz Fair Play'de birinci olduk da Arsenal sekizinci sırada?.. Senin gibi bir oyuncuya yakışmayacak demeçler bunlar Van Perise, kendine gel!.. 7 yılın acısı var anlıyorum ama en kötü sezonumuzda bile biz ikinci, siz dördüncü oldunuz diye de böyle açıklamalara gerek yok...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder