2 Şubat 2011 Çarşamba

Ancelotti: "Şimdi Daha Güçlü ve Yetenekliyiz"

"Anelka son pozisyonda çok iyiydi. Performansından dolayı çok mutluyum. O pozisyonda çok tehlikeliydi. Sunderland'in onu tutması zor oldu.

İlerlemekteyiz ve herkes Chelsea'nin geri döndüğünü ve iyi futbol oynadığını görüyor. Goller atıyoruz ve yeteneğimizi sahaya yansıtabiliyoruz.

Man Utd da bu akşam (Salı akşamı) kazandı ve yollarına devam ediyorlar fakat bizim amacımız en iyimizi yapmak. Deplasmanda hem Bolton'a hem de Sunderland'e karşı kazandık. Bilemiyorum bu bizim geri dönüp zirve için savaşmamıza yetecek mi? Bu bize bağlı değil. Eğer Man Utd böyle devam ederse puan farkını kapatmak zor olacak."

Torres ile ilgili...

"Torres her takımda oynayabilir çünkü harika bir yeteneğe sahip. Onu kadroya koymakla ilgili bir problemimiz yok. Bu kalitesiyle bizimle beraber oynamakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaktır.

Onun bir forvet olduğunu biliyorum. Drogba'yla veya başka bir forvetle oynamakta sıkıntı yaşamayacaktır. Belki çift forvetle oynayabiliriz. Bu problem olmaz. Çok şeyi değiştirmez.

Yarın (bugün) ve ertesi günü Torres'i test edeceğiz. Yeterli formdaysa Pazar günü oynayabilir. Onun dışında bir problemi yok, oynayabilir."

Luiz ile ilgili...

"Luiz harika bir kaliteye sahip. Oynamakta problem yaşamayacaktır. Tecrübeye sahip ve bu sezon problemsiz olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynadı. Bizimle beraber de oynayabilir.

Onunla birlikte geride daha kaliteli bir şekilde oynayabiliriz. Çünkü çok kaliteli bir oyuncu. Orta sahada veya geri dörtlüde herhangi bir mevkide oynayabiliyor."

--------------------------

"Bu oyunculara (Torres ve Luiz) takımda ihtiyacımız var. İkisi de çok yetenekli, harika futbolcular. Kulüp iki oyuncunun da ücretlerini karşılayabildi fakat çok da kolay olmadı. Kulübe teşekkür etmeliyiz. Şimdi daha güçlü ve daha yetenekli bir takıma sahibiz.

Herkes mutlu çünkü herkes bu oyuncuların yeteneğinin farkında ve bu oyuncularla beraber kadronun geliştiğini biliyor. Eminim ki bu sezon için herkesin motivasyonu daha da fazlalaştı."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder