22 Kasım 2010 Pazartesi

Kalou: "Galibiyetlere Başlıyoruz"

"Kendimize güvenimizi yitirmemeliyiz ve maçları kazanmaya çalışmalıyız. Bu futbol, ve futbolda hep sakatlıklar, formsuzluklar olur. Bunlar üzerinde çalışıp güçlü bir şekilde geri dönmeliyiz.

Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Sezon başında oyunumuz çok iyiydi. Tekrar öyle oynamaya başlamalıyız. O zaman sonuçlar da gelecektir.

Eskiden 3 veya 4 golle kazanıyorduk maçları ama kimi zaman oyunlar zorlaşıyor ve şans bulamıyorsunuz. Bu futbolun bir parçası. İnişler ve çıkışlar olacaktır. Şu anda biraz düşüşteyiz ama çalışmaya devam etmeliyiz. Bazı oyuncularımızdan yoksunuz ama endişelenmeye gerek yok. Sakinliğimizi sürdürüp odağımızı ve güvenimizi kaybetmemeliyiz.

Kazanamadığımızı biliyoruz ama bu sadece 2 oyundur böyle. Soyunma odasında hala aynıyız. Hiçbir şey değişmedi. İstediğimiz sonuçları alamıyoruz fakat şundan eminim ki önümüzdeki maç, galibiyetlere tekrar başlamamız için iyi bir başlangıç olacaktır."

Ancelotti hakkında...

"İyi olan şu ki Ancelotti, oyuncuları hiçbir zaman baskı altında bırakmıyor. Sonuçlar iyi olmasa bile oyunun tadını çıkarmamıza izin veriyor. Şu durumda bile kendimizi baskı altında hissetmiyoruz.

Normal bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz ve tekrar Chelsea seviyesine -iyi oyunlar, goller- dönmek için çalışıyoruz. Son maç Sunderland maçından daha iyiydi. Çok şans bulduk fakat golü bulamadık. Şundan eminim ki tekrar kazanmaya başlayacağız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder