19 Kasım 2010 Cuma

Ancelotti: "Alex Oynayacak & Zhirkov Yok"

"Yarın Alex hazır olacak (ameliyat durumu şimdilik ertelendi). Bu hafta milli takımıyla antrenmanlara çıktı ama şunu biliyoruz ki mutlaka ameliyat olması gerek. Ameliyatı erteleyerek oyuncunun durumunu riske atmıyoruz. Alex'in ameliyatı şu anda ertelenebilir bir durumda.

Geçen maçta arka dörtlünün hepsini beklerden oluşturmuştuk. Ama bu yüzden kaybetmedik. Kaybettik çünkü takım olarak kötü oynadık. Sanırım ben burdayken yaşadığımız ilk kötü mağlubiyetti.

Bir an önce harekete geçmeli ve galibiyete ulaşmalıyız. Bu, yarın Alex oynayacağı için değil, tüm takımın çok çalışıp yüksek bir mücadele ruhu göstermesiyle olacak.

Sunderland maçını muhteşem bir performansla unutmak istiyoruz. İyi oynayıp liderliğimizi sürdürebiliriz. Ne yazık ki lig yarın bitmiyor. Eğer yarın ki maç son maçımız olsaydı şampiyon olma şansımız çok yüksek olurdu. Ama daha oynamamız gereken birçok maçımız var.

Yarın iyi bir kadroyla sahada olacağız. Cech, Alex, Ivanovic, Cole, Malouda, Mikel, Ramires, Kalou, Drogba ve Anelka oynayacak. Sağ bekte kimin oynayacağına henüz karar veremedim. Bosingwa 90 dakika boyunca İspanya'ya karşı oynadı. Ferreira'ysa zinde. Ama Bosingwa da öyle ve sanırım yarın o oynayabilir.

Zhirkov ile ilgili bir problemimiz var. Çünkü milli takımdayken suni çimde oynadı ve baldırında bir gerginlik var. Yarın oynaması mümkün olmayacak."

Terry'nin durumuyla ilgili...

"Kasında gerginlik ve sinir kayması var. Bu yüzden acı hissediyor. Şimdi bu kası rahatlatmalıyız. Aylarca oynayamayacağı gibi haberler çıkıyor. Bu doğru değil. Durumunu gün gün takip ediyoruz. Bugün acı hissediyor ve yarın oynamayacak. Ama sonraki maça hazır olabilir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder