6 Kasım 2010 Cumartesi

Ancelotti: "Kazanmak İçin %100'le Oynamalıyız"

"Liverpool karşısında kazanmamız için en iyisini yapmamız gerek. %90 oynamak yetmez, kazanmak için %100'le oynamalıyız. Çünkü şu anda Gerrard muhteşem formda.

Napoli'ye karşı aldıkları galibiyet özgüvenlerini yükseltti. Bu yüzden savaşmaya hazır olmalı ve bütün oyuna odaklanmalıyız.

Geçen sene Anfield'deki maç sezonun en önemli maçıydı. Şampiyon olmamız için kilit maçtı. Ama bu sene çok farklı bir takımla oynayacağız.

Menajerlerini değiştirdiler ve sezonun başından beri bazı problemler yaşıyorlardı. Ama şimdi çıkışa geçtiler ve son 3 maçlarını kazandılar.

İngiltere'nin en iyi takımlarından biri diye düşünmek zorundayız Liverpool'u. Orada muhteşem bir atmosfer ve seyirci desteği olacak.

Bence Liverpool'un kötü gidişi sona erdi. Ama bizim için onların kötü durumdan çıktığını düşünmek iyi bir şey.

Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilen bir takımken ligde son 20 yılda nasıl şampiyonluk alamamışlar çok şaşırıyorum.

Milan gibi bazı kulüpler Şampiyonlar Ligi'nde oynarken daha özgüvenli oluyorlar. Anlatması zor ama bu doğru. Milan, Şampiyonlar Ligi maçlarında daha rahat oluyor. Liverpool da aynı şekilde."

1 yorum:

  1. Merhaba Ben Şerif Redsblog'u yazıyorum. Bu maç için kısa birşeyler yazabilirmisiniz yarın maçtan önceye kadar sizden bir değerlendirme olarak blog'da kullanayım. teşekkür ederim şimdiden

    YanıtlaSil