22 Eylül 2012 Cumartesi

ŞL: Chelsea 2 - 2 Juventus

Oscar'ın sonunda ilk 11'de şans bulup kendini gösterdiği maçta Juventus'la sahamızda 2-2 beraber kaldık ve Şampiyonlar Ligi'ne 1 puanla başlamış olduk... İki dakika içinde attığı müthiş iki golle takımını öne geçiren Oscar, bundan sonra Di Matteo'yu Bertrand gibi hamlelerden alıkoyacaktır diye umuyorum. Sonradan oyuna girmektense ilk 11'de başlamanın Oscar'ın performansı üzerindeki etkisi açık. Fakat ne yazık ki bu iki gol bize buradan galibiyeti getiremedi. Juventus da deplasmanda olmasına rağmen hiç de fena olmayan oyunuyla beraberliği çıkardı Stamford'dan. Grupta bizi en çok zorlayacak takım olduklarını kanıtladılar.

Shakhtar ise kolay rakibini 2-0 mağlup ederek şu anda grupta liderliğe oturmuş durumda. Bu 2-2'lik sonuç bize gösterdi ki bu grupta liderliği almak pek kolay olmayacak. Ama her ne olursa olsun gruptan çıkamama gibi bir durumla karşı karşıya kalmamız olası değil. Daha sonra görüşmek üzere.

***
Goller: Oscar 31, 33 - Vidal 37; Quagliarella 80

Chelsea (4-2-3-1): Cech; Ivanovic, David Luiz, Terry (k), Cole; Mikel, Lampard; Ramires (Bertrand 68), Oscar (Mata 74), Hazard; Torres

Juventus (3-5-2): Buffon (k); Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner (Isla 76), Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Vucinic (Matri 87), Giovinco (Quagliarella 74)

Hakem: Pedro Proenca (Portekiz) // Seyirci: 40,918

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder