15 Eylül 2012 Cumartesi

PL 4. Hafta: QPR 0 - 0 Chelsea

Çok gereksiz bir puan kaybı oldu bu. Swansea'den 5, Man City'den 3 yiyen QPR deplasmanından 3 puan çıkaramadık. Tartışmasız almamız gerekirdi. Mutlaka gelecekteki haftalarda arayacağımız bir kayıp olacak. Böyle maçlarda iyi kredi depolayabilsek büyük takımlarla oynayacağımız maçlara hem daha rahat çıkarız hem de kaybetsek bile telafisi kolay olur. Ama yine de hala liderliğimizi koruyoruz.

İlk kez Chelsea forması giyen Moses iyi bir başlangıç yaptı diyebiliriz. Hazard ise yine iyiydi fakat yetmedi. Di Matteo'nun Bertrand ısrarı devam etmekte. En başından beri anladığım bir durum değil. Herhangi bir şekilde Oscar'ı orta alana veya ilerisine monte edip kullanmak Bertrand'dan daha iyi bir alternatiftir diye düşünüyorum. Fakat Di Matteo artık bu sezon resmen bu takımın as oyuncusu haline getirdi Bertrand'ı. Oscar'ın henüz hazır olmama gibi bir durumu yok tabii artık. Bu bir bahane olamaz. Bertrand'ın gelişmekte olduğu da gerçek fakat Internacional'den 32 milyon Euro verilerek alınan adama da en azından biraz şans verilebilir diye düşünüyorum.

Kayıpla geçtiğimiz bu haftanın ardından sırada Şampiyonlar Ligi var... Gruplarda ilk maç Juventus'la. Karşılaşma Çarşamba günü Stamford Bridge'de. Onlar da Serie A'da gayet iyi bir başlangıç yaptılar ve bu grupta bizi en çok zorlayacak takım olacaklardır. Umarım geçen sezonun şampiyonuna yakışır şekilde iyi bir başlangıç yaparız Şampiyonlar Ligi'ne. Daha sonra görüşmek üzere.



***
Chelsea (4-3-3): Cech; Ivanovic, David Luiz, Terry (k), Cole; Mikel, Lampard; Ramires, Hazard, Bertrand (Moses 58); Torres (Sturridge 80)

QPR (4-4-2): Cesar; Bosingwa, Nelsen, Ferdinand, Fabio (Onuoha 19); Wright-Phillips, Granero, Faurlin, Park (k); Zamora, Johnson (Mackie 32 (Cisse 69))

Hakem: Andre Marriner // Seyirci: 18,271

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder