23 Şubat 2012 Perşembe

ŞL Son 16: Napoli 3 - 1 Chelsea

İşte bu çok kötü oldu... Tahmin edebileceğimden çok daha kötü bir skorla döndük İtalya'dan. Napoli baştan sonra çok iyi bir maç çıkardı. Bizse ilk golü atan taraf olmamıza rağmen çok kötüydük. Zaten Napoli defansının hatasından bulduğumuz gol ve birkaç tane daha gol pozisyonu dışında bu karşılaşmadan konuşulabilecek bir şeyimiz yok. Belki ilk yarı o üstünlüğü koruyup soyunma odasına 1-0'la gidebilseydik çok başka ayrılacaktık bu stattan fakat öyle olmadı. 26'da Mata'yla bulduğumuz golün cevabını 37 ve 45+1. dakikalarda aldık. 2-1 yenik başladığımız ikinci yarıda da pek iyiydik diyemeyiz. 64'te Lavezzi'nin tekrar sahneye çıkışı ve kaçırdıkları başka pozisyonlar bizi adeta bir hiç haline getirdi İtalya'da. 3-1'den sonra Ashley Cole'ün son anda çizgiden çıkardığı top ise Chelsea'ye yakışmayacak çok çok kötü bir performansın son damgası oldu. Sonuç olarak bu skorla döndük Londra'ya. 14 Mart'taki rövanşa moraller bozuk ve çeyrek final şansımız düşük çıkacağız fakat yine de temiz bir 2-0'la çeyrek final biletinin bizim olacağını da unutmamak gerek. Zor da değil açıkçası. Ama bu seneki Chelsea'yi aklımızdan geçirirsek de imkansız geliyor insana ne yazık ki. Bakalım Stamford'daki maçta nasıl bir Chelsea izleyeceğiz.

Sıradaki maç Bolton'la, evimizde. Cahill'in eski takımına karşı ilk maçı. Ligin son sıralarındaki Bolton karşısında sağlam bir galibiyet alıp şu Napoli hezimetini unutmak, unutturmak gerek. Daha sonra görüşmek üzere.

Son olarak maçın geniş özeti...


***
Goller: Mata 26 - Lavezzi 37, 64; Cavani 45+1

Napoli (3-4-2-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro (k), Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Zuniga; Hamsik (Pandev 81), Lavezzi (Dzemaili 73); Cavani

Chelsea (4-2-3-1): Cech; Ivanovic, David Luiz, Cahill, Bosingwa (Cole 11); Ramires, Meireles (Essien 69); Sturridge, Mata, Malouda (Lampard 69); Drogba (k)

Hakem: Carlos Velasco Carballo (İspanya) // Seyirci: 52,495

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder