10 Mayıs 2011 Salı

Chelsea, PRL Güney Gurubu Şampiyonu !

Dün Chelsea Reserves takımımız, Premier Reserve League Güney Gurubu'ndaki sezonun son maçında Wolves Reserves'i 3-0 yenerek gurubu 1 puan farkla Arsenal'in önünde lider bitrdi ve şampiyon oldu... Tüm oyuncuları ve çalıştırıcımız Steve Holland'ı tebrik ediyorum. Takım, haftaya ulusal şampiyonun belirlenmesi için Kuzey Grubu A ve B'nin şampiyonlarının arasında yapacağı maçın (ManU-Blackburn) galibiyle oynayacak.

ManU-Blackburn karşılaşması Çarşamba günü oynanacak. Buradan çıkacak galiple bizim yapacağımız ulusal şampiyonluk maçı ise, Stamford Bridge'de ve muhtemelen haftaya Pazartesi oynanacak.

Reserves takımımızdan bu sezon fazla bahsetmedik, hatta hiç bahsetmedik desek yalan olmaz. Ama bu şampiyonluğu paylaşmam gerektiğini düşündüm. Umarım haftaya ulusal şampiyonluğu da alırız ve daha uzun bir şekilde yazma şansım olur.

Ayrıca bu takımın vazgeçilmez oyuncularından bir tanesi, gururumuz Gökhan Töre'yi de unutmamak gerek. Chelsea kulübü tarihindeki ilk Türk ve gerçekten harika bir yetenek. Almanya'da yetişmesine rağmen Alman değil de Türk Milli Takımı'nı seçmesi de ayrı bir gurur bizim için. Umarım gelecek yıllarda as takımda da görev alır ve belki de bu takımın uzun yıllar oynayacak önemli bir parçası olur, belli mi olur...

1 yorum:

  1. brova cocuklar gururumuzsunuz sizi gormeyen Carloya selamlar...ne kadar yetenekli oyuncularmız var alt yapıdan ve cıkan...ama biz sizi kulanamıyoruk 30 yas usduylan top oynamaya calısıyoruk, dunyanın hiç bir yerinde ilk dakikadan 50metreye top atmak kalmadı...
    selamlar berke daglı kıbrıs

    YanıtlaSil