5 Mayıs 2011 Perşembe

İngiltere U-21'de 5 Chelseali

Bu yaz Danimarka'da düzenlenecek olan Avrupa U-21 Futbol Şampiyonası'nda yer alacak İngiltere U-21 takımının 40 kişilik ön kadrosu açıklandı. Menajer Stuart Pearce tarafında seçilen listede 5 Chelseali oyuncu mevcut: Ryan Bertrand, Jack Cork, Josh McEachran, Daniel Sturridge ve Michael Mancienne(23 yaşında olmasına rağmen hala bu statüde oynayabilir).

Bu 5 oyuncuyla listede en fazla oyuncusu olan takımız. Bu da artık altyapıya verdiğimiz önemin göstergesi sanırım. İngiltere'de, İtalya'da ve Uzak Doğu'da spor okulları açıp oyuncular yetiştirmeye başladık. Bunun dışında Brezilya, Hırvatistan, İsveç, Sırbistan gibi ülkelerdeki altyapıya önem veren takımların gelecek vaad eden genç oyuncularını alıp kendi altyapımıza katıyoruz. Yani biz de artık sadece paraya dayalı olmayan bir gelecek için hazırlanıyoruz diyebiliriz. Zaten bu sezon da bunun meyvelerini Sturridge, McEachran, Bertrand, Kakuta, Van Aanholt gibi oyuncularla yavaş yavaş almaya başladık.

Daha sonra 23 kişiye indirilecek bu 40 kişilik listeyi de son olarak verelim:

Fielding (Blackburn), Loach (Watford), Steele (Middlesbrough), McCarthy (Reading), Bennett (Middlesbrough), Bertrand (Chelsea), Gibbs (Arsenal), Jones (Blackburn), Mancienne (Chelsea), Mee (Manchester City), Naughton (Tottenham), Richards (Manchester City), Smalling (Manchester United), Tomkins (West Ham), Trippier (Manchester City), Walker (Tottenham), Albrighton (Aston Villa), Cork (Chelsea), Cleverley (Manchester United), Davies (Bolton), Hammill (Wolves), Henderson (Sunderland), Howson (Leeds), Lallana (Southampton), Lansbury (Arsenal), McEachran (Chelsea), Muamba (Bolton), Rodwell (Everton), Rose (Tottenham), Sinclair (Swansea), Wilshere (Arsenal), Carroll (Liverpool), Delfouneso (Aston Villa), Hooper (Celtic), Rodriguez (Burnley), Sears (West Ham), Sturridge (Chelsea), Vaughan (Everton), Welbeck (Manchester United), Wickham (Ipswich)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder