17 Temmuz 2012 Salı

Chelsea Amerika'da...

Daha önce de dediğim gibi bu yaz hazırlık dönemini Amerika'da geçiriyoruz. Bunun için birkaç gün önce Amerika'ya ayak bastık ve çalışmalarımızı burada sürdürüyoruz. Amerika Turu 2012 kapsamında 4 maça çıkacağız. İlki 18 Temmuz'da Seattle Sounders'a karşı (Maç Türkiye saati ile 19 Temmuz'da sabah karşı başlayacak). Ardından sırasıyla PSG, MLS All-Stars ve Milan'la oynayacağız. Benim bu maçlar arasında en merakla beklediğim açıkçası MLS karması ile yapacağımız maç. Ayrca dün MLS All-Stars kadrosunun açıklanmasından sonra heyecanım bir kat daha arttı çünkü kadroda David Beckham, Thierry Henry ve Landon Donovan gibi isimler de olacak. Tüm kadro şu şekilde:

Kaleci: Dan Kennedy (Chivas USA), Jimmy Nielsen (Sporting Kansas City)
Defans: Steven Beitashour (San Jose Earthquakes), Aurélien Collin (Sporting Kansas City), Ramiro Corrales (San Jose Earthquakes), Jay DeMerit (Vancouver Whitecaps FC), Heath Pearce (New York Red Bulls), Carlos Valdes (Philadelphia Union)
Orta saha: Osvaldo Alonso (Seattle Sounders FC), David Beckham (LA Galaxy), Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Dwayne De Rosario (D.C. United), Landon Donovan (LA Galaxy), Graham Zusi (Sporting Kansas City)
Forvet: Thierry Henry (New York Red Bulls), Eddie Johnson (Seattle Sounders FC), Chris Pontius (D.C. United), Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes)

Belki Milan ya da PSG kadar zorlamayacaklardır bizi fakat yine de ABD'de bu kadroyla oynamak ve izlemek zevkli olacaktır diye düşünüyorum. Ama önce Seattle Sounders ve PSG ile karşılaşacağız. Umarım Amerika'daki bu hazırlık dönemini verimli geçiririz. Bu dönem yeni transferlerin de takıma alışması adına çok önemli. Hazard'ın, Marin'in ve De Bruyne'nin performanslarını izlemeyi de merakla bekliyorum. Takımın eski üyeleriyle uyumları nasıl olacak göreceğiz. En fazla verim alabileceğimiz mevkileri Di Matteo'nun hemen bulması ve en kısa sürede Chelsea adına önemli oyunlar ortaya koymaları önemli. Özellikle Hazard ve De Bruyne için durum bu. Daha sonra görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder