20 Mayıs 2012 Pazar

Şampiyon CHELSEA !

Chelsea şampiyon... Drogba 35 yaşında maçın, hatta turnuvanın adamı... 2008'de yarım bıraktığımız işi bugün tamamlıyoruz. Almanları kendi evlerinde devirip Avrupa'nın en büyük kupasını kaldırıyoruz. Tüm oyunculara teşekkürler ve tebrikler. Ama özellikle final maçında yaptıklarıyla Drogba ve Cech asla unutulmayacaklar.

Herkesin ağzında Chelsea'nin finalde sergilediği oyunla ilgili bir söz, bir eleştiri... Ama şu unutulmamalıdır ki daha fazla pozisyona girmekle ya da topa daha çok sahip olmakla maç hak edilmez. Kazanmayı hak eden, onu daha çok isteyendir ve ona göre de oynayabilendir. Biz de bugün burada B. Münih'e karşı gereken şekilde oyunumuzu ortaya koyup yıllardır hedefimiz olan kupaya uzandık. Şimdi sıra Süper Kupa ve Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda...

Şampiyonluk sonrası özel kareler...

2 yorum:

  1. TEBRİKLER. Bu oyuncular bunu haketmişti. Bu kupayı kazanamayan efsaneler listesinden Cech Terry Lampard ve Drogba çıkmış oldu. Ayrıca sırf sezon sonu gitmek istediler diye AVB bir daha oynatmam dedi ve sezon ortasında ayrılmak zorunda kaldılar. Bahsettiğim Alex ve Anelka. Şimdi Lampard gitmek istese oynatmamak doğru olur mu. AVB yüzünden onlar bu yıl bu kupayı kazanamamış oldu.

    YanıtlaSil
  2. 3 final maçını kaybeden Bayern aynı Leverkusen gibi oldu Drogba Bayern'de olsaydı kupa Bayern'e giderdi..

    YanıtlaSil