24 Temmuz 2011 Pazar

Oriol Romeu Geliyor !

Dün sabah Andre Villas-Boas Bangkok'tan açıkladı... 19 yaşındaki genç orta saha Oriol Romeu yakında Chelseali olacakmış. Şu an U-20 Dünya Kupası'nda İspanya Milli Takımı'nda görev aldığı için henüz resmi anlaşma süreci ve sağlık kontrolü gibi işlemler gerçekleşmemiş. Fakat menajerimizin Romeu'yu ne kadar çok istediğini anlatan bir açıklaması var...

"Barcelona B takımı, İspanya 2. Ligi'nde geçen sezonu harika bir şekilde geçirdi ve ligi 3. sırada bitirdiler. Oriol sezon içinde bir sakatlık yaşadı fakat sonradan takıma katıldı. Zamanı geldiğinde as takımda bile oynadı. O pozisyondaki (defansif orta saha) en çok ümit vaateden futbolculardan bir tanesi. Umarım en yakın zamanda anlaşmaya varırız."

Geleceği parlak bir oyuncu, orası kesin fakat şu dönemde Essien'in yokluğunu aratır mı aratmaz mı emin değilim. Evet hem Barcelona B'nin hem de İspanya genç milli takımlarının vazgeçilmez oyuncusu fakat bakalım yüksek düzeyde bir takımın as kadrosunda devamlı oynayabilecek kadar yeterli mi... Anlaşma tamamlanır, genç oyuncu Chelsea'ye gelirse bunu hep birlikte göreceğiz.

2 yorum:

  1. başkan fiyatta tam emin olmamakla beraber transfer ücretinin 1-1.5M euro fazlasına buy-back clause var bu transferde, barça oriol'u tecrübe kazansın diye gönderdi, muhtemelen geri alacaklar

    YanıtlaSil
  2. evet doğrudur daha kesinleşmedi zaten ama essien iyileşene kadar iyi bir alternatif olabilir. fizik falan da sağlam adamda çünkü.

    YanıtlaSil