20 Nisan 2012 Cuma

ŞL ½ Final: Chelsea 1 - 0 Barcelona

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Barcelona'yı yarı final ilk maçında evimizde devirdik ve çok önemli bir avantajla Nou Camp'e gidiyoruz... Maçta bulduğumuz ender fırsatlardan birini Drogba'yla iyi değerlendirip maçın tek golünü ilk yarının bitimine saniyeler kala attık. Tüm 90 dakika daha çok pozisyon bulan daha çok çabalayan Barcelona'ydı belki ama biz de bize yakışan şekilde gerektiği zaman müdafaamızı yapıp gerektiği zaman da atağa çıkarak başarılı bir skor elde ettik İspanyol ekibi karşısında. Rövanş Salı günü Nou Camp'te. Tabii çok zor bir maç olacak. Real Madrid'e de yenilmişken daha hırslı çıkacaklardır bizim karşımıza. Fakat bu 1-0'ın avantajını iyi koruyup şansı da yanımızda bulursak 4 sene sonra yine finalde olabiliriz. Şu sezonu Şampiyonlar Ligi'nde en kötü final oynayarak bitirirsek ne Premier League ne de başka bir turnuvadaki sonucumuz taraftarları üzebilir. Bu nedenle 24 Nisan'da sezonun maçına çıkıyoruz diyebiliriz. Bakalım neler olacak, göreceğiz. Daha sonra görüşmek üzere.

Chelsea - Barcelona maçının ilk yarısını indirmek için>>
http://www.embedupload.com/?d=2FNHSWUXGH

Chelsea - Barcelona maçının ikinci yarısını indirmek için>>
http://www.embedupload.com/?d=6UEGEBEPGS

***
Goller: Drogba 45

Chelsea (4-3-3): Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (k), Cole; Lampard, Mikel, Meireles; Mata (Kalou 73), Drogba, Ramires (Bosingwa 86)

Barcelona (4-3-3): Valdes; Alves, Puyol (k), Mascherano, Adriano; Xavi (Cuenca 85), Busquets, Iniesta; Messi, Sanchez (Pedro 65), Fabregas (Thiago 78)

Hakem: Felix Brych // Seyirci: 38,039

1 yorum: