14 Ağustos 2010 Cumartesi

PL 1. Hafta: Chelsea 6 - 0 WBA

İngilizlerin de dediği gibi: What a start! (Ne başlangıç ama!) Hakikaten öyle oldu. West Bromwich'e 6 attık. Kötü geçen bir hazırlık döneminin izlerini tamamen sildik. Oyunun kontrolü baştan sona bizdeydi. Drogba'nın hat-trick'i bu sene de gol kralı olacağının göstergesiydi gibiydi. Malouda'nın attıklarının yanında kaçırdıkları da muhteşemdi. Onlar da gol olsa 10 olması içten bile değildi.

Tek kelimeyle muhteşem bir maçtı. İzlemesi de zevkliydi. Tabii bu maç takımın durumu için tam olarak bir kriter değil. Daha zor rakiplere karşı neler yapabileceğimiz daha önemli. Bu tür rakipleri en kötü durumdaki Chelsea bile bir şekilde yener. Fakat attığımız 6 gol ve 90 dakika oyunu idaremiz, gelecek zor maçlar için bile güzel şeylerin göstergesi.

Rakip her ne kadar kolay olsa da takım için çok iyi bir moral oldu bu galibiyet. Umarım bundan sonraki maçlarda da oyunlara olan hakimiyetimiz ve güzel gollerimiz devam eder.

1 yorum:

  1. Aslında Community final maçında da kötü futbol oynanamıştı Chelsea.

    Kadrosunda ki bir kaç oyuncu çok dikkatimi çekti özellikle 21 yaşında ki Sturridge'ı çok beğeniyorum..Manchester maçında da oyuna girdikten sonra sağ kanadı otoban yapmıştı.Sanırım bu sene ligte şampiyonluk ipini rahat göğüsleyecekler

    YanıtlaSil