20 Temmuz 2011 Çarşamba

Sturridge: "Futbolda Garanti Yoktur"

"Yeni sezonun başlamasını iple çekiyorum. Çünkü o zaman herkese neler yapabildiğimi gösterebileceğim.

Bütün forvetler yerleri için savaşmak zorundadırlar. Dünyadaki her takımda bu aynıdır. Burada da durum böyle. Her oyuncu bu mücadeleye hazırlıklı olmalıdır. Futbolda garanti diye bir şey yoktur.

Yıldız bir oyuncu olup olmamanız önemli değil, menajerinize neler yapabildiğinizi göstermeniz gerek. Her sezon yeni bir başlangıçtır.

Geçmiş geçmişte kaldı. Herkes yeni sezonda kendi mevkisi için savaşmak zorunda."

3 yorum:

  1. malesef ancolotti doneminde malouda drogba kalou asley cole terry lampard essien anelkanın yeri garantiğdi.bunun sonucundada bu oyuncuların bir kısmı cokdu bir kısmı ise malasef ileriki yıl cokuse gecekdir.sonuc olarak bu yuzden biz ligi gecen sene gaybeddik....

    YanıtlaSil
  2. ashley cole ve terry zaten çok istikrarlı ve her zaman belli bir kalitede oynayan oyuncular. o yüzden onların hakkı her maç oynamak. diğerleri konusunda sana katılıyorum. ancelotti bazı oyuncuları oynatma konusunda çok ısrarlı davrandı. ama villas-boas kesinlikle böyle bir menajer değil. kim iyiyse o hafta onu oynatır. bu yüzden senin de dediğin gibi bu yıl bizim yılımız olacak gibi gözüküyor.

    YanıtlaSil
  3. ashley cole ve terry içinda ekleme yapmak isdiyorum.lampard son 4-5 yılda sene bası 40 maca cıkdı ve artık bunu kaldıramadı ve bu sene cokdu bunu kendida soylede...aynı sey için essien deda soyle bilirik ve drogba.ayrıca drogba zaten bu sene sıtma oldu ve biz bu adamı ona ragmen oynattık.ashley cole ve terrynin istikrarlı formuna kimse bişey deyemez ama umarım seneye onlar dinlene dinlene oynarlar aksi takdirde onlardada bu cokus yasanacak.. neysa seneye bir oyuun kurucu bir kanat alırsak bu yıl bizim yılımız olacak.

    YanıtlaSil