13 Temmuz 2011 Çarşamba

Hazırlık: Chelsea 3 - 0 Wycombe Wanderers

Bugün akşamüstü saatlerinde Cobham'da sezon öncesi fikstürde olmayan bir hazırlık karşılaşması oynadık. Geçtiğimiz sezon League Two'dan League One'a yükselen Wycombe Wanderers'a karşı oynadığımız maçta tam 23 oyuncumuz şans buldu ve karşılaşmayı 3-0 kazandık. Goller Benayoun, Torres ve geçen sezonu Vitesse'de kiralık geçiren genç oyuncumuz Slobodan Rajkovic'ten geldi. Antrenmanlar yeni başladığı için hiçbir oyuncu 45 dakikadan fazla oynatılmadı. Ayrıca her ne kadar hazırlık maçı da olsa Torres'in gol bulmuş olması sevindirici bir haber. Umarım bütün sezon böyle, başladığı gibi gider...

Chelsea (ilk yarı): Hilario; Bosingwa, Kalas, Terry (k), Van Aanholt; Malouda, Kaby, Mikel, Kakuta; Benayoun, Drogba.
Chelsea (ikinci yarı): Turnbull; Ferreira (k), Ivanovic, Rajkovic, Cole; B. Clifford (Mellis 65), McEachran, Zhirkov, Kalou; Anelka, Torres.

Wycombe (ilk yarı): Bull; Foster, Sandell (Dunne), Winfield, Tunnicliffe (Stewart); Halls, Lewis, Betsy; Ainsworth, Grant, Rendell.
Wycombe (ikinci yarı): Bull (Arnold), McCoy, Sandell, Johnson, Tunnicliffe; Harris, Donnelly, Bloomfield, McClure (Ibe); Beavon, Strevens.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder