3 Temmuz 2011 Pazar

Villas-Boas: "Başlangıç Zorlu Olacak"

"Ligde güçlü birçok takım var... Tottenham'ın oyun tarzını biliyoruz. Man City; yüksek kalitesi, hırsı ve Mancini'nin gelişiyle köklü bir değişik sürecine girdi. Arsenal her sene başarıya daha aç bir takım haline geliyor. Man Utd ise her zaman başarılı olmak için burada, tıpkı bizim gibi. Liverpool da sezon ortasında Dalglish'in gelişiyle yeniden canlandı... Kısacası önümüzdeki sezon büyük mücadeleler bizi bekliyor.

Bu sezon lige zorlu bir başlangıç yapacağız. İlk maçımız geçen sezonu iyi geçiren, agresif ve ofansif bir takım olan Stoke'la. İlk maç için zorlu bir rakip. Ama ardından evimizde iki maçımızın olması mutluluk verici.

Lige iyi bir performansla başlamak istiyorsak kendimize olan güveni yeterince sağlamalıyız. Şimdi, önümüzdeki iki hafta Cobham'dayız ve ardından Asya'ya gidiyoruz. Kulübün markasını Asya marketine açması önemli bir girişim. Aynı zamanda onlara kendimizi göstermemiz için de önemli. Sonrasındaysa sezon öncesindeki iki haftayı Cobham'da geçireceğiz.

Sezon öncesi döneme, sezon içi döneminden farklı bakmıyoruz. Bu dönemde de her şeyimizi bir sonraki maça göre oluşturuyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder