19 Eylül 2010 Pazar

PL 5. Hafta: Chelsea 4 - 0 Blackpool

Saymaktan yorulduk artık. 5'te 5 oldu. Nasıl bir keyiftir böyle maçlar izlemek... Bizden başka hiçbir takım taraftarı anlayamaz bu duyguyu. Böyle güzel oyunları ve golleri gördükçe Chelsea taraftarı olmanın farkını anlıyorsunuz. Bu güzelliği yaşamak çok ayrı gerçekten. Neyse... Bugün de çıktık S. Bridge'e, attık 4 gol, bitirdik maçı. Bu golleri de sadece ilk 30 dakikada atmamız başka bir olay tabii. Maçın sonraki dakikalarında da çok kritik pozisyonlar bulduk fakat gole çeviremedik. Ama en nihayetinde kayıpsız devam ediyoruz. Önemli olan o.

Attığımız goller birbirinden güzeldi. Hele Drogba'nın golü... Kendi etrafında 360 derece dönüp de böyle güzel vurulur yani. Onun dışında Malouda'dan 2 ve Kalou'dan 1 güzel gol izledik. Onlar da birbirinden muhteşemdi.

Rakibin de buluğu önemli pozisyonlar vardı. Özellikle 2. yarıda bir şut vardı ki Cech onu nasıl çıkardı anlamadık. Gerçekten mucizevi bir performanstı. Tüm takım süperdi kısaca. Herkese tebrikler.

Toplamda kaç gol oldu, onu da sayamadık. Nasıl bir gol atma isteği var bizim takımda. Öyle 1-2 tane atıp çekilmiyoruz. Sürekli atak, sürekli pozisyon... Umarım geriye düştüğümüz maçlarda da böyle istekli oluruz (tabii hiçbir maçta geriye düşmemek dileğiyle).

Çarşamba günü Newcastle'la maçımız var. Ve haftaya Man City deplasmanındayız. İşte o maç gerçek bir sınav olacak. O maçı gerçekten merakla bekliyorum. Nasıl oynayacağız, nasıl bir skor olacak... Bu soruların cevabını haftaya alacağız.

Son olarak tekrar teşekkür etmek istiyorum tüm ekibe. Sağ olun bize yaşattığınız bu güzellikler için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder