9 Şubat 2011 Çarşamba

Torres: "Vicdanım Rahat"

Liverpoollu taraftarların kendisinin formasını yakmalarıyla ilgili...

"Eğer orada kameralar olmasaydı, benim adımın yazılı olduğu bir giysiyi yakmazlardı. Bütün Liverpool taraftarları benim ayrılışımın adil olmadığını düşünüyor. Gerçeği, benim gerçeğimi duymak istemiyorlar. Ama bu futbol... İşlerin nasıl gideceğini, nereye varacağını bilemezsiniz. Ama bu işin sonu benim istediğim gibi gerçekleşti ve Chelsea'nin bir oyuncusu oldum. Ama bu süreçte yaşananlar istediğim şeyler değildi.

Vicdanım rahat... Çünkü Liverpool'daki bütün insanlara karşı dürüst davrandım ama şimdi çıkan bütün bu haberler beni mutsuz ediyor. Böyle bir tepki göstermelerine gerek yoktu."

5 yorum:

  1. Haberler onu neden mutsuz ediyormuş ki, ne kadar sevdiysen o kadar nefret edersin.. Ben Torres'i biraz tanıyorsam (malum biraz bişey okuyorduk hakkında :D) O bu kadar sevginin bir anda biteceğini düşünmemişti. Şimdi bu kadar sırt çevirmiş olması Liverpool taraftarının onun canını yakıyor. Ama daha durun bu başlangıç.. Siz bizim gibi desteklemiceksiniz onu (biz efsane olacak diye bakıyorduk oysa sizin Lampard'ınız ve Drogba'nız var hatta Essien bile söylenebilir) o zaman ne hale gelecek bakıp görürüz..

    YanıtlaSil
  2. iyi de abi torres'i neden simge diye kabul ederki liverpool taraftarları sonucta kaç yıl oynadı ki.sizin gerardınız kapı gıbı carra abiniz var.bence torresın arkaasından bu akdar atılması beter ol falan denmesı ınanılmaz saçma ve hazımsızlık

    YanıtlaSil
  3. Oyuncuları niye efsane yapmak için uğraşalım ki... Bir oyuncu takıma hizmet eder ve gider. Önemli olan da budur. Elinden gelenin en iyisini yapsın, yapamazsa zaten gönderilir... Efsane olup olmadığını zaman içinde taraftar karar verecektir... Ayrıca Liverpool onu efsanesi yapmaya çalışmış olsa bile oradan hiçbir zaman ayrılmayacağı anlamına gelmez bu. Futbolcu kendini en iyi hissedeceğini düşündüğü yere gitmelidir ve bence Liverpoollu taraftarların Torres'in gidişine saygı duyması gerek.

    YanıtlaSil
  4. Liverpool taraftarlarının kızdığı şey Torres'in samimiyetsizliği samimietsizliği. Burası başka demeçleri verirken iyiydi. Şimdi başarıya uzak olduğu için ayrıldım dersen tepkiyide yersin.

    YanıtlaSil
  5. Adamın hakkıdır başarıyı en kolay yakalayabileceği kulübe gitmek...

    YanıtlaSil