18 Şubat 2011 Cuma

Ancelotti: "Yarın En İyimizi Yapmak İstiyoruz"

"İyi haber şu ki Zhirkov oynayabilir durumda ve tekrar kadroda olacak. İlk 11'de olmayacak ama daha sonra oynama şansı bulabilir. Drogba ise maça başlayan 11'de olacak ama yanına bir forvet daha koymalıyım. Antrenmanlarda çok çalışıyordu ve istekliydi. Bence yarın çok iyi bir oyun ortaya koyacak.

FA Cup başka bir turnuva, başka bir hikaye. Geçen yıl çok iyiydik, kazandık ve bu sene bunu tekrarlamak istiyoruz. Everton zor rakip. Onlara karşı her oynayışımızda zorluklar yaşıyoruz. Ama kazanmak ve en iyimizi gösterip haftaya Reading'e karşı oynamak istiyoruz.

Belki bazı rotasyonlar yapabilirim ama Kopenhag maçı olduğu için değil. O başka bir hikaye. Everton maçını almak için bütün gücümüzü ve yeteneğimizi kullanmak istiyoruz. Bu maçı kazanmak Şampiyonlar Ligi için de iyi bir atmosfer yaratacaktır.

Bu kupayı arka arkaya 3. kez kaldırmak da bizim için başka bir motivasyon... Bu yüzden yarın en iyimizi yapmak istiyoruz. Yarından itibaren ilerleyebilecek güçteyiz ve şimdilik hedefimiz Wembley'de yarı final oynamak. Bu turnuvayı seviyorum çünkü bir beraberlik durumunda rövanş yapılıyor ve bu rövanşlar cumartesi günü oynanıyor. Cumartesi oynamak da bu turnuvayı önemli kılıyor. Eğer hafta içi yapılsa önemini kaybedebilir.

Everton'ı geçtiğimiz takdirde 1 Mart'ta Reading'le oynayacağız. Bu durumda Manu'yla oynayacağımız erteleme maçı yine erteleneceği için lig tablosunda biraz daha geri düşebiliriz. Ama sonuç olarak herkes 38 maç oynayacak. Şu an 5. sıradayız. Çalışıp ilk 4 sırada yer alabilmek bizim problemimiz. Dürüst olmak gerekirse ligdeki bu durum hiç iyi değil. Ama geliştirmek için şansımız var."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder