22 Şubat 2011 Salı

Ancelotti: "Chelsea Henüz Ölmedi"

"Şampiyonlar Ligi en önemli turnuva ve bu sezon diğer turnuvalara göre daha fazla içinde olacağız. Odaklanıp en iyimizi göstermek için her şeyi yapmamız gerekiyor. Maç maç yola devam etmeli ve bu turu (son 16'yı) mutlaka geçmeliyiz. Kolay olmayacak. Kopenhag çok iyi bir takım ve iyi konsantre oluyorlar. 90 dakika boyunca oynamalı ve her iki maç için de hazır olmalıyız.

Kopenhag, grubunda çok iyi maçlar çıkardı. İyi organize olup çok iyi futbol oynadılar. Ayrıca çok iyi oyuncuları da var.

Dengeli bir maç olacak. Güçlü ve zamanlaması iyi olan bir takım. Biz kendi oyunumuzu oynamak için buradayız ve kazanmak için her şeyi yapmayı deneyeceğiz.

Barcelona'ya karşı oynadıkları maçı izledim. Takım olarak sahada çok çalışıyorlar. Tempoları harika. Biz de öyle olmak, sahada çok çalışıp futbolumuzu oynayıp kalitemizi göstermek istiyoruz. Eğer cesaretliyseniz galip gelebilirsiniz.

Bu futbol... Tepede kalmak zordur. Bazen kötü anların üstesinden gelebilmelisiniz. Şimdiye dek birçok zaman böyle anları kontrol edebildim. Beklemeliyiz... Her şey henüz bitmedi.

Bu sezon en iyi sezonumuz olabilir, belki de en kötüsü. Bilmiyorum... Ama bekleyelim. Chelsea henüz ölmedi, hala yaşıyor."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder