20 Şubat 2011 Pazar

Ancelotti: "Bugün, İyi Bir Motivasyon Olabilir"

"Büyük bir hayal kırıklığı... Çünkü maçta 2 saat boyunca çok çalıştık, birçok şans yakaladık ve kazanmayı hak etmiştik.

Erkenden bir gol bulamadık ama Lampard'ın geç gelen golünden sonra maçı iyi kontrol ettik ve sadece duran toplardan gol yiyebilirdik. Ve bu gerçek oldu.

Ivanovic çok iyiydi ama o pozisyonda (frikik pozisyonu) biraz daha dikkatli olabilirdi. Ayrıca ilk yarının sonundaki Ramires'in pozisyonu bence penaltıydı. Hakemin Ramires'e sarı kart göstermesi garipti.

Rakip de bizimle aynı oyunu ortaya koyabildi. Fiziksel olarak güçlüydüler. Ama biz çok iyi bir ruhla oyunu kontrol altına aldık. Rakibe şans vermeden birçok pozisyon yarattık fakat şanssızdık.

FA Cup'taki başarımızı tekrarlamak istiyorduk. Bu, bizim için önemli bir turnuva. Ama şimdi yolumuza devam etmeli ve önümüzdeki günleri enerjimizi tekrar kazanmak ve gelecek maçlara hazırlanmak için kullanmalıyız.

Bu, kolay bir an değil. Çok önemli maçlar oynamak zorundayız ve bazen böyle zor maçlar oynamak güzel oluyor çünkü böylelikle daha fazla odaklanıyorsunuz. Kopenhag ve Man Utd'a karşı oynamaktan korkmuyoruz, bugün bizim için iyi bir motivasyon olabilir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder