3 Mayıs 2011 Salı

Terry: "Asla Pes Etmeyeceğiz"

"İnancımı hiçbir zaman kaybetmedim. Bir sezon boyunca iyi veya kötü dönemler yaşayabilirsiniz. Hiç şüphe yok ki biz bu sezon kötü bir dönem yaşadık ama elimizden geldiğince çabuk çıkmaya çalıştık bu durumdan. Bunu aşmak birkaç haftamızı aldı fakat sonunda başardık ve doğru zamanda iyi bir dönüş sergiledik. Tüm yapabileceğimiz maçları kazanıp diğer takımların üstündeki baskıyı arttırmaktı.

Tottenham maçında ne olursa olsun kazanmayı hak etmiştik. Çünkü tüm maç hiç pes etmedik ki zaten kulübün futbol anlayışı da bu.

Bir de tabii tüm oyuncuların güvendiği, inandığı ve bu kulüpte kalmayı hak eden bir menajerimiz var. Önüne birçok engel çıktı fakat bizim yolumuzda devam etmemizi sağladı. Şimdi, sezon başında iyi iş yaptığımız eski formasyonumuza döndük. Asla pes etmeyeceğiz.

Old Trafford'a çok dinç ve tüm kadro inanç dolu olarak gideceğiz. Geçen sene oradaki maçı kazanmıştık. Bu sene de bunu tekrar etmemek için hiçbir neden yok.

Old Trafford'a gidip kendimizi tekrar kupayı Stamford'a getirebilme durumuna sokacak galibiyeti almaktan daha büyük bir teşvik olamaz. Yine de, ManU maçından nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın biz bu kupayı istiyoruz. Bizi ilerleten işte bu duygu."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder