17 Ocak 2012 Salı

...ve Gary Cahill Chelsea'de !

Haftalardır süren anlaşma dönemi bugün sona erdi... 26 yaşındaki İngiliz defans Gary Cahill ve kulübü Bolton ile her şekilde anlaşmaya vardık. Artık Cahill bir Chelseali ve bundan sonra 24 numaralı mavi formayı sırtına geçirecek.

Alex'le iplerin kopmasının ardından kaliteli bir defans arayışına giren kulübümüz milli oyuncu Cahill ile bir süredir anlaşmaya varmak için yoğun bir çaba içerisindeydi ve bu çaba bugün bizim lehimize nihayetlendi. Cahill gerçekten de 4-5 sezondur Bolton'da iyi işler çıkaran ve bunun karşılığında da milli takıma çağrılmış başarılı ve mevkisine göre tam yaşında bir oyuncu. En iyi döneminde Chelsea'ye gelmesi de hem ona hem de bize çok şey katacaktır. Gerçek anlamda (yani Ivanovic'i saymazsak) defansın ortası diyebileceğimiz sadece Terry ve Luiz varken elimizde Cahill'in gelişi o bölgeyi ciddi şekilde rahatlatacaktır. Umarım Bolton'daki yüksek grafiğini burada da sürdürür.

Ve Gary Cahill'in Chelsea'ye gelişinin ardından ilk sözleri:

"Chelsea her sezon zaferler kazanabileceğiniz büyük bir kulüp. Bunun bir parçası olabilmek de benim için büyük bir fırsat. Bu, asla geri çeviremeyeceğiniz kadar büyük bir şans."

Klasik cümleler fakat ne de olsa ilk sözleri... Belirtmeden geçmek olmazdı.

Son olarak bir Bolton - Aston Villa maçındaki performansından kısa bir video...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder