20 Eylül 2011 Salı

Villas-Boas: "Hakemlerin Performanslarından Dolayı Çok Mutsuzum"

Villas-Boas, Man Utd maçının ardından özellikle yan hakemlerin başarısızlığını Profesyonel Hakem Kurulu Başkanı Mike Riley ile konuştu...

"Hakemlerin maçların sonucunu etkileyen düşük performanslarından dolayı çok mutsuzum. Böyle bir durumda tüm takımın morali bozuluyor. Yan hakemlerden işlerini yapmalarını bekliyorsunuz ama olmuyor. Bu konuda umursamamazlık yapamam ve bunun hakkında konuşmak için doğru insanlara çoktan gitmiş durumdayız."

2 yorum:

  1. Geçen sene son 3 ay tüm Chelsea ve Man Utd maçlarını izledim Manchester neredeyse 4-5 maçı son dakkalarda ofsayt golleriyle kazandı biz Tottenham maçını hakem hatalarıyla kazandık ama hakemlerin pozisyonu itibariyle topun çizgiyi geçtiğini görmesi imkansızdı çünkü yardımcı hakem orta çizgideydi yardımcı hakemde Lampard'dan şut beklemiyordu. OLACAK İŞ DEĞİL Avrupa'dada Hakemler Barça'yı tuttukça kimse mutlu olamaz. Yıllar ilerledikçe teknolojiden hatalar azalır dedik FIFA ve UEFA skandallarla Barça ve İspanyayı şampiyon ediyorlar. Bu sene bakalım ne skandal olacak. 2010 da da Inter hakem hatalarına rağmen Barça'yı elemişti. 2009'da biz başaramadık.

    YanıtlaSil
  2. Bugün Carling Cup maçı var SKY türk Chelsea Fulham yerine Brighton Liverpool maçını veriyor. Bende digitürk var hafta sonu Chelsea- Swansea maçı yerine LİGTV 3 Arsenal - Bolton PREMIER LEAGUE TV
    Liverpool - Wolves maçını veriyor. Anlamak mümkün değil. Biz lig 3. onlar 8. ve 17. birde Liverpool'un ingilterede taraftarı fazla olsada 19 senedir şampiyon olamadığından dünyada chelsea'nin daha fazla ama bizi bizden başka kimse sevmiyor.

    YanıtlaSil