10 Eylül 2011 Cumartesi

PL 4. Hafta: Sunderland - Chelsea | Maç Öncesi

Bir haftalık milli maç arasının ardından tekrar lige dönüyoruz. Bu haftaki rakibimiz ilk 3 maçta sadece 2 puan toplayan Sunderland... Lige Liverpool deplasmanından çıkardıkları 1 puanla iyi bir başlangıç yaptılar fakat sonraki iki haftada aldıkları Newcastle yenilgisi ve Swansea beraberliğiyle şu anda ligin 13. sırasında yer alıyorlar. 23 Ağustos'ta oynadıkları Carling Cup maçında da Brighton gibi bir Championship ekibine mağlup oldular. Biz ise ilk hafta Stoke City deplasmanında kaybettiğimiz 2 puandan dolayı Manchesterlı rakiplerimizin bir adım gerisindeyiz fakat her şey şu an için iyi gidiyor diyebiliriz. WBA ve Norwich karşısında aldığımız galibiyetlerden sonra bu maçtan da 3 puan çıkarmalıyız, böyle maçları kesinlikle puan kaybederek geçemeyiz. Ki zaten inanıyorum, Sunderland deplasmanından da galibiyetle dönüp Leverkusen ve Man Utd maçlarına tam moral çıkacağız.

Oyuncularımızın durumlarına gelirsek Sturridge'in geçen sezondan kalan 3 maçlık cezası sona erdi. Bu maçta görev alabilir. Cech'in Man Utd maçına kadar sürecek dedikleri sakatlığı erken sona erdi. O da bu maç için hazır durumda. Luiz de yaşadığı hafif sakatlıktan tamamen kurtuldu, AVB'den görev bekliyor. Norwich maçında yaşadığı çarpışmayla kafasına sert bir darbe alan Drogba'nın ise bu maçta oynaması mümkün gözükmüyor, fakat muhtemelen haftaya Man Utd maçına hazır olur. Son gün transferimiz Raul Meireles ise Chelsea'deki ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Menajerimiz görev verirse oynamaya hazır. İki takımın tahmini kadroları şu şekilde...
guardian.co.uk

Ve son olarak Sunderland'le ilgili önemli bir istatistik... Rakip, Stadium of Light'ta oynadığı son 8 lig maçından 7'sini kaybetti. Umarım bu maçla birlikte bu istatistik 9'da 8 olur. Maçtan sonra görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder