29 Haziran 2011 Çarşamba

Yeni Asistan Roberto Di Matteo !

Bu sabah yeni menajerimiz Andre Villas-Boas, teknik ekibini basına tanıttı. Tabii ki en merak edilen yardımcısının kim olacağıydı. O soru da bugün cevabını buldu. Yeni asistan menajerimiz 1996-2002 yılları arasında Chelsea'de oynamış ve kulübün efsanelerinden biri olarak gösterilen İtalyan Roberto Di Matteo oldu.

Geçen sezon Ray Wilkins'in asistan menajerlik görevinden ayrılmasından sonra yerine Michael Emenalo gelmişti. Villas-Boas ise onunla devam etmeyi tercih etmeyip yerine menajerlik konusunda daha tecrübeli biri olan Di Matteo'yu getirerek doğru bir seçim yaptı bence. Di Matteo hem MK Dons ve WBA takımlarını çalıştırmış ve bu konuda az da olsa tecrübe kazanmış bir isim hem de Chelsea'yi tanıyor; yapısını, işleyişini biliyor.

Teknik ekipte Di Matteo dışında başka yeni isimler de var. Villas-Boas'la Academica ve Porto'da beraber çalışmış fitness uzmanı Jose Mario Rocha ve rakip takım baş gözlemcisi Daniel Sousa da bu sezon Villas-Boas ve Chelsea'ye yardım edecek isimler.

Ayrıca geçen sezon Chelsea Reserves'i ulusal şampiyon yapan Steve Holland da artık as takımda asistan menajer olarak görev yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder