15 Haziran 2011 Çarşamba

Gourlay: "1-2 Hafta İçinde Yeni Menajeri Duyuracağız"

"Büyük bir sezon bizi bekliyor... Geçtiğimiz sezon umduğumuz kadar iyi geçmedi. Bu yüzden tekrar kupa veya kupalar kaldırmak yeni sezonda daha önemli bir hale geldi.

Şu anda yeni menajerimizin kim olacağıyla ilgileniyoruz. Süreç iyi gidiyor fakat kimin yeni menajerimiz olacağı konusunda bir yorum yapmayacağım. 1-2 hafta için resmi olarak duyuracağız. Şimdi bu konuda bir yorum yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Bir spekülasyon yaratmak istemiyorum. Biriyle anlaştığımız zaman bunu duyuracağız ve yeni menajerimizi de gelecek ay işinin başında göreceğiz.

Oyuncularla ilgiliyse şunu söyleyebilirim: Yeni sezonda takımın temeli aynı kalacak. Belki takıma 2-3 oyuncu katabiliriz. Belirlediğimiz, takıma güç kazandırabilecek birkaç kilit oyuncu var ve bunları Chelsea'ye getirmek istiyoruz. Ama muhtemelen bu transferleri yapmadan önce yeni menajerimizi bekleyeceğiz.

Drogba bu takımın önemli bir dayanak noktasıdır. O da bu takımda kalmaya devam edecek.

Gelecek sezonda ilk hedefimiz kesinlikle daha çok mücadele olacak. Geçen yıl çok zor geçti ama o sezon artık geçmişte kaldı, yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki sezon tüm turnuvalarda ciddi şekilde rekabetçi olmayı umuyoruz.

Ümitsiz olmamak gerek. Takımın yeniden çok ciddi bir sıçrama yapacağına eminim. Yeni sezonda çok çok güçlü bir Chelsea olacak."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder