10 Ocak 2011 Pazartesi

Lampard: "Takviye Harika Olur"

"Muhteşem sonuç ve muhteşem bir performans... Başından sonuna kadar çok canlı bir oyun oynadık, gençler çok iyiydiler ve işte bizim ihtiyacımız olan da bu. Şimdi bunu lige de taşımalıyız.

Bu performans bizim en iyilerimizdendi. Ama Ipswich'in menajerinin ayrılmış olması ve bir Championship takımı olmaları da ayrı nedenler. Onlara saygı duymuyor değiliz ama bu galibiyet çok iyi bir zamanda geldi ve inancımızı geri getirdi.

Şimdi önemli olan ligde geride olduğumuzu düşünmeden önümüzdeki haftalarda galibiyetler almak.

Her gol, inancı geri getirmek için çok iyidir. Özellikle Sturridge ve McEachran gibi gençler için. Gerçekten çok iyi oynadılar, kendilerini gösterdiler ve takıma süper bir canlılık getirdiler.

Şimdiki hedef daha fazla maç kazanmak. Bu maç kadar kolay aslında. Hafta hafta bakıyoruz maçlara ve ligde şu anda tekrar kazanmaya ihtiyacımız var.

Eğer maçlarda erken gol bulabilirsek rahatça devam edip kazanabiliyoruz. Ligde önümüzdeki birkaç hafta gerçekten çok önemli bizim için.

Ligin zirvesinden düşmek hiç güzel değil ve her maçı kazanamıyoruz ama şu an takım yeni bir karakter inşaası döneminde ve daha güçlü geri gelmek zorundayız. Eğer bu maçtaki gibi oynamaya başlarsak tekrar ligin zirvesine dönebiliriz.

Eğer Ocak'ta takıma yeni oyuncular gelirse işte o zaman harika olur ve umarım o gidebileceğimizi bildiğimiz yere döneriz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder