17 Ocak 2011 Pazartesi

Ivanovic: "Daha da İyi Olacağız"

"Duran toplarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu sezon birkaç gol attım ve bundan dolayı çok mutluyum. Ama önemli olan takımın kazanması. Blackburn maçı çok zordu. Özellikle ilk yarısı... Ama baskı yapmaya ve oyuna ağırlığımızı koymaya çalıştık. Her zaman ilk golü atmak zordur ama attıktan sonra oyun kolaylaştı ve sonunda galibiyeti hakkettik.

Gücümüzü geri kazandık ve gol yemediğimiz için mutluyuz. Defansif olarak çok çalışmak zorundayız. Böylelikle her maçı kazanabiliriz.

Her maçı 7-0 kazanamazsınız. Önemli olan maçın sonunda 3 puanla ayrılmaktır. Bundan sonra umudumuz her maçtan 3 puan alabilmek.

Eğer antrenmanlarımıza bakarsanız herkesin ne kadar çok çalıştığını ve hiçbir problemin olmadığını görürsünüz. Çünkü herkes çok profesyonel ve işine odaklanmış durumda.

Sakatlıklar gibi bazı problemler yaşadık ve bütün sene aynı seviyede kalamıyorsunuz ama şimdi geleceğe bakmak zorundayız.

Antrenmanlara çok iyi odaklanıp onlardan çok yararlanıyoruz. Gelecekte daha da iyi olacağız."

Ancelotti hakkında...

"O burada harika... Benim için çok önemli biri. Kariyerimi değiştirdi. Her zaman arkasındayım.

Eğer burada uzun süre kalabilirsem çok memnun olurum."

1 yorum:

  1. Ivanovic yetenekli bir oyuncu fakat bir sağ bekte bir stoperde oynaması onun performansını düşürüyor bence. Duran toplarda ise pozisyon bilgisi ve şansıyla kritik goller atıyor takım adına. Umarım zamanla çok daha iyi olur.

    YanıtlaSil