26 Temmuz 2012 Perşembe

Amerika Turu: Chelsea 1 - 1 PSG

Turdaki ikinci maçımızda geçtiğimiz Pazar günü New York'ta PSG ile karşılaştık ve sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldık. Seattle Sounders maçına göre özellikle ilk yarısında ciddi şekilde zorlandığımız bir maç oldu. Bizden çok daha hazır bir görüntü çizen PSG'nin uzun süre önde götürdüğü maçta geçtiğimiz karşılaşmada da olduğu gibi yine bir genç oyuncumuzun, Lucas Piazon'un golüyle beraberliği aldık. Dediğim gibi özellikle ilk yarıda ileride adeta hiçbir şey yapmamıza izin vermedi Fransız ekibi. İkinci yarıda daha ağır isimlerin maça girmesiyle maçta biraz etkinlik kazansak da galibiyet çıkaramadık ikinci maçtan. Ama yine de Piazon'un gol bulması bizim adımıza sevindirici oldu. Genç oyuncumuzun sezon öncesi moral bulması adına da iyi bir durum. Son dakikada korner kazanmamıza rağmen hakemin maçı korneri kullandırtmadan bitirme kararı da enteresandı. En nihayetinde bir hazırlık maçı... Hakemin karşılaşmayı izleyen onca insanın belki de bir gol daha görmesine engel olması anlamsızdı. Neyse, bakalım önümüzdeki maçlarda da sahneye çıkan yine gençler mi olacak göreceğiz. Daha sonra görüşmek üzere.

***
Goller: Nene 29 - Piazon 82

Chelsea (4-2-3-1): Cech (Turnbull 62); Hutchinson (Chalobah 62), Cahill (Terry 62), David Luiz (Ivanovic DA), Ferreira (Cole 62); Mikel (McEachran 62), Lampard (k) (Essien DA); Kakuta (Ramires DA), Hazard (Malouda 62), De Bruyne (Marin DA); Lukaku (Piazon 62)

PSG (ilk yarı) (4-1-2-1-2): Douchez; Jallet (k), Alex, Sakho, Armand; Bodmer; Chantome, Pastore; Nene; Gameiro, Lavezzi
PSG (ikinci yarı) (4-3-3): Douchez (Areola 80); Bisevac, Lugano, Camara (k), Tiene; Chantome (Rabiot 63), Verratti, Maxwell; Pastore, Hoarau, Luyindula

Hakem: Edvin Jurisevic // Seyirci: 38,202

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder