26 Ekim 2010 Salı

"Dünyanın En İyileri"ne Chelsea'den İki Aday

Bu seneden itibaren "Yılın Oyuncusu" ödülüyle birleştirilecek olan Fifa Ballon d'Or ödülünün adayları açıklandı. Listede Chelsea'den Drogba var. Rakipleri zorlu, kazanması pek mümkün gözükmüyor ama umarız kazanır. Ayrıca aday listesinde hiçbir İngiliz oyuncunun olmaması da dikkat çekiyor.

Bunun dışında törende "Yılın Menajeri" ödülü de verilecek. Burada da Ancelotti adaylar listesinde. Açıkçası onun şansı Drogba'dan daha fazla gözüküyor. Ancelotti için de kazanmasını diliyoruz.

İşte Yılın Oyuncusu (Ballon d'Or) adayları...

Xabi Alonso (Spain), Daniel Alves (Brazil), Iker Casillas (Spain), Cristiano Ronaldo (Portugal), Didier Drogba (Ivory Coast), Samuel Eto'o (Cameroon), Cesc Fabregas (Spain), Diego Forlan (Uruguay), Asamoah Gyan (Ghana), Andres Iniesta (Spain), Julio Cesar (Brazil), Miroslav Klose (Germany), Philipp Lahm (Germany), Maicon (Brazil), Lionel Messi (Argentina), Thomas Muller (Germany), Mesut Ozil (Germany), Carles Puyol (Spain), Arjen Robben (Holland), Bastian Schweinsteiger (Germany), Wesley Sneijder (Holland), David Villa (Spain) and Xavi (Spain)

...ve Yılın Menajeri adayları...

Carlo Ancelotti (Chelsea), Vicente del Bosque (Spain), Sir Alex Ferguson (Manchester United), Pep Guardiola (Barcelona), Joachim Low (Germany), Jose Mourinho (Inter Milan/Real Madrid), Oscar Tabarez (Uruguay), Louis Van Gaal (Bayern Munich), Bert van Marwijk (Holland) and Arsene Wenger (Arsenal)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder