25 Nisan 2012 Çarşamba

ŞL ½ Final: Barcelona 2 (2 - 3) 2 Chelsea

FİNALDEYİZ!..

Barcelona - Chelsea maçının ilk yarısını indirmek için>>
http://www.fileswap.com/dl/f2mb7nsciR/Barcelona_vs._Chelsea_4-24-2012_1st_Half.wmv.html

Barcelona - Chelsea maçının ikinci yarısını indirmek için>>
http://www.fileswap.com/dl/EMReerBwLu/Barcelona_vs._Chelsea_4-24-2012_2nd_Half.wmv.html

***
Goller: Busquets 34; Iniesta 43 - Ramires 45+1; Torres 90+1

Barcelona (3-1-4-2): 
Valdes; Puyol (k), Pique (Alves 25), Mascherano; Busquets; Cuenca (Tello 67), Xavi, Iniesta, Fabregas (Keita 73); Sanchez, Messi

Chelsea (4-3-3): Cech; Ivanovic, Cahill (Bosingwa 13), Terry (k) (KK 36), Cole; Lampard, Mikel, Meireles; Mata (Kalou 57), Drogba (Torres 79), Ramires

Hakem: Cüneyt Çakır (Türkiye) // Seyirci: 95,845

11 yorum:

  1. Ivanovic Terry Ramires ve Meireles finali kaçırdı.Terry dışındakilerin affedilme durumu ne ve eğer Chelsea şampiyonlar ligini kazanırsa 18 kişilik kadroda olmayan bu isimlerin kariyerinde şampiyonlar ligi olurmu.CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

    YanıtlaSil
  2. Tabii ki olur... UEFA'ya verilen isim listesindeki tüm oyuncular şampiyon olursak madalyasını alır. Sadece o final zevkini yaşayamazlar ki bu da bence en önemlisi.

    YanıtlaSil
  3. Çünkü sayılmazsa Terry adına çok üzülürdüm.Terry affedilmez ama diğer 3 oyuncu affedilirmi.Sanki birkaç yıldır sarı kart cezalıları final için affediliyor.Cevaplarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. O konuda kesin bir şey diyemeyeceğim. Ama ciddi sorun yaşarız eğer final için affedilme olmazsa.

    YanıtlaSil
  5. Abidal 2009 yılında Barçanın kadrosundaydı.UEFAnın sitesine baktım.Profilinde UEFA Champions League: winner 2011 UEFA Super Cup: winner 2009, 2011 yazıyordu.Kırmızı kart cezalısı olduğundan 18 kişilk kadroda yoktu bu yüzden 2009da kazandı gözükmüyor.

    YanıtlaSil
  6. Benim baktığım kaynaklarda Abidal'in kazandığı kupalar&başarılar arasında gösteriliyor 2009 CL. Fakat eğer baktığınız kaynağın linkini yazarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  7. UEFAnın resmi sitesinden arama bölümüne Abidal yazarak ulaştım.Tam adresi
    http://www.uefa.com/teamsandplayers/players/player=56293/profile/index.html
    Barcelonanın sitesinde ise kazandı diyor.Onunda tam adresi
    http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/staff/players/abidal/achievements
    Bu iki adresi yazın belirgin şekilde Şampiyonlar ligi kariyerini görürsünüz.Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. http://media.nowpublic.net/images//cc/2/cc2e68aaad235ada713fb78a54323852.jpg

    bu fotoğraf 2009 finalinden... abidal de dani alves'in hemen üstünde madalyasını da almış... zaten tahmin ettiğim gibi UEFA'ya teslim edilen tüm oyuncu listesine madalya veriliyor. final için kırmızı kart cezalı olsalar bile.

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür ederim.Benim için büyük bir soru işaretini giderdin.Bende kupa törenine ait fotoğraf aramış ama bulamamıştım.Gönderdiğiniz fotoğraf çok net.Abidal madalyayla.Ayrıca fotoğrafta finalde yedek olan Pinto ve oyuna sonradan giren Pedroda var.Ama UEFAnın resmi sitesinde Pedro için 2009u kazandı diyor ama Pinto için demiyor.Demekki UEFA sitesinde sadece finalde forma giyenleri belirtmiş.Kupayı kazanırsak cezalı yıldızlarımızın kariyerindede bu kupanın olabileceğine çok sevindim.

    YanıtlaSil
  10. UEFA Chelsea kupayı kazanırsa Terrynin madalya törenine katılabileceğini ve kupayı kaptan olarak kaldırabileceğini açıklamış.EURO 2012de geçerli olan sarı kart cezalarının çeyrek finalden sonra iptali kuralının ise Şampiyonlar ligi için geçerli olmadığını ve kuralların değiştirilmeyeceğini açıklamış.Mourinho ise finalde Chelseayi destekleyeceğim demiş.

    YanıtlaSil
  11. Kötü oldu... Önemli oyuncularımız cezalı durumda. Çok zor bir final olacak bizim adımıza.

    YanıtlaSil